Kulutusluotto

Hae 1 000 € - 25 000 € lainaa ilman vakuutta. Saat vastauksen välittömästi, eikä hakeminen velvoita lainan ottamiseen.

 

Esimerkki: Todellinen vuosikorko 25,48 % ottaessasi 2 000 € lainan 5 vuoden takaisinmaksuajalla (1.1.2024).

Yhdistä lainasi

Onko sinulla useita eri lainoja ja luottoja? Voit alentaa kulujasi ja laittaa taloutesi järjestykseen yhdistämällä lainat.

 

Lue lisää lainojen yhdistämisestä

Parhaat syyt valita re:member-laina

 • Yksilöllinen korko 9,85 % - 18,40 %

 • Jopa 15 vuoden takaisinmaksuaika

 • Laina ilman vakuuksia ja saat lainapäätöksen välittömästi

Voit lainata rahaa re:memberiltä lähes mihin tarkoitukseen hyvänsä. Kokeile alla olevaa lainalaskuria, ja tee laskelma tulevista kuukausikuluistasi eri korkotasoilla. Lainasi lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti riippuen luottotietotarkastuksesi lopputuloksesta.

Lainalaskuri

Lainasumma

Valitse summa, jonka haluat lainata

Toivomani takaisinmaksuaika

Valitse takaisinmaksuaika. Muista, että kuukausikustannukset ovat sitä alhaisemmat mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitset.

Esimerkkejä kuukausikuluista

Todellinen korko ja kuukausikulut määräytyvät hakemuksen yhteydessä tehtävän yksilöllisen luottotarkastuksen perusteella.
 • kuukaudessa, jos korko on 9,85 % Takaisinmaksettava kokonaissumma:
 • kuukaudessa, jos korko on 13,60 % Takaisinmaksettava kokonaissumma:
 • kuukaudessa, jos korko on 16,60 % Takaisinmaksettava kokonaissumma:
 • kuukaudessa, jos korko on 18,40 % Takaisinmaksettava kokonaissumma:

Esimerkki: Todellinen vuosikorko 25,48 % ottaessasi 2 000 € lainan 5 vuoden takaisinmaksuajalla (1.1.2024).

Hinnasto lyhyesti

 

Lainasumma

1 000 € - 25 000 €

Korko (nimellinen)

9,85 % - 18,40 %

Takaisinmaksuaika

1 - 15 vuotta
Tilinhoitomaksu  

 3 - 8 €/kk

Perustamiskulu  

 0 - 45 €

 

Hinnasto ja ehdot

remember-app2.jpg

Lataa re:member-sovellus

Sovelluksen avulla voit hallinnoida lainaasi liittyviä asioita missä ja milloin tahansa.

 • Näet aina viimeisimmät tiedot lainastasi, kuten jäljellä olevan lainan määrän sekä jo lyhennetyn summan
 • Seuraa maksusuunnitelman mukaista jäljellä olevaa takaisinmaksuaikaa
 • Tarkastele uusinta laskuasi sekä laskuhistoriaa
 • Kopio laskun maksutiedot tehdäksesi maksun helposti verkkopankissasi

Lataa sovellus käyttöösi AppStoresta tai GooglePlay -kaupasta

Usein kysyttyä kulutusluotoista

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, jonka yksityishenkilö ottaa pankilta tai rahoitusyhtiöltä, ja joka käytetään esimerkiksi auton tai lomamatkan ostoon, remonttiin, tai muuhun suuremman kulun maksamiseen. Asuntolainasta poiketen kulutusluottoon ei vaadita erillistä vakuutta.

Kuinka paljon lainaa voin ottaa kulutusluotolla?

re:member-lainaa voit saada 1 000 – 25 000 € 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Laina myönnetään henkilökohtaisen luottoarvioinnin perusteella.

Miten saan kulutusluoton matalalla korolla?

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia, kuten oma taloudellinen tilanteesi sekä osakemarkkinoiden heilahtelut. Saadaksesi mahdollisimman matalan koron, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

 • Vertaile useita lainantarjoajia. Kaksi eri lainantarjoajaa saattaa tarjota samansuuruista lainaa aivan eri koroilla ja kustannuksilla.
 • Maksatko aina laskusi ajoissa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä? Tällöin sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet saada edullinen korko lainallesi. Vältä tarkistamasta luottotietojasi liian usein lyhyen ajan sisällä, sillä se viestittää, että olet hakenut montaa lainaa ja saatat olla heikossa taloudellisessa tilanteessa.
 • Jos sinulla on useita lainoja, voit kokeilla esimerkiksi lainojen yhdistämistä, jolloin sinulla on vain yksi laina, jota lyhennät kuukausittain.
Miksi kulutusluoton korko on korkeampi kuin asuntolainan korko?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jolloin rahoitusyhtiöllä on suurempi riski lainan myöntämisessä. Asuntolainan riski on rahoitusyhtiölle matalampi, sillä asunto on lainan vakuutena. Tämän vuoksi kulutusluotolla on usein korkeampi korko kuin asuntolainalla.

Miten nopeasti re:member-lainan hakeminen tapahtuu?

Käsittelemme lainahakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Jos lainahakemus hyväksytään, maksetaan summa tilillesi tavallisesti 1-2 arkipäivän aikana.

Miten löydän edullisimman kulutusluoton?

Vertaile eri lainoja löytääksesi niistä edullisimman. Voit tehdä vertailun laskemalla lainalle kokonaiskulut ja vertailemalla lainan muita ehtoja. Todellisen vuosikoron lisäksi saattaa esimerkiksi laskutuskulut ja perustamiskulut vaihdella eri lainojen välillä.

Voinko saada lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos maksuhäiriömerkintäsi on aktiivinen emme voi myöntää sinulle lainaa.

Millä kriteereillä kulutusluoton voi saada?

Saadaksesi re:member-lainan, on perusedellytyksinä, että olet täyttänyt 18 vuotta ja vuositulosi on vähintään 12 000 €. Jos sinulla on aktiivinen maksuhäiriömerkintä luottotietorekisterissä, joudumme hylkäämään hakemuksesi.

Voinko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Kyllä, voit hakea re:member-lainaa yhteishakijan kanssa. Sinun tulee hakemuksessa merkitä ruutu ”Kyllä, haluan hakea lainaa yhteishakijan kanssa”. Samat perusvaatimukset koskevat yhteishakijaa kuin ensisijaista hakijaakin (vähintään 18 vuoden ikä, vähintään 12 000 € vuositulot, ei aktiivista maksuhäiriömerkintää), ja teemme luottotietotarkastuksen teille molemmille. Sekä lainan ensisijainen hakija että yhteishakija ovat solidaarisesti vastuussa lainasta.

re:member-laina: Esim. 18,45 % korolla (todellinen vuosikorko 25,48 %) 2 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee viidessä vuodessa 3 377 € ja kuukausieräksi 56 € (60 erää), (1.1.2024). Lainan perustamiskulu 0 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 €. Lainan korko on sidottu 3 kk euribor-korkoon ja muuttuu viitekoron muutoksia vastaavasti. Lue ehdot kokonaisuudessaan täältä.